Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیم پاس همدان که روزی در این استان حیات خلوت برخی مسئولان بود و بسیاری عکس های یادگاری خود را با این تیم می گرفتند، این روزها به علت سوء مدیریت و نداشتن یک کادر ثابت و تغییرات مکرر در قعر جدول قرار گرفته روز به روز ضعیف تر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان، در هفته یازدهم لیگ دسته دوم فوتبال کشور پاس همدان و شهرداری همدان مقابل هم قرار گرفتند و با بازی با تساوی به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ۱۱ امتیازی پاس همدان هم در جایگاه دوازدهم جدول قرار گرفته است.

نیم پاس همدان که روزی در این استان حیاط خلوت برخی مسئولان بود و بسیاری عکس های یادگاری خود را با این تیم می گرفتند، این روزها به علت سوء مدیریت و نداشتن یک کادر ثابت و تغییرات مکرر در قعر جدول قرار گرفته روز به روز ضعیف تر می شود.

تیمی که روزی مربیان بزرگی را تجربه کرد حالا افرادی را در بدنه خود دارد که نه تنها تخصصی در ورزش ندارند بلکه روزی آرزوی عکس یادگاری با بازیکن های این تیم را داشتند و حالا بازیکن برای آنها ارزشی ندارد.

تیمی که هر لحظه به سمت لیگ استانی هدایت می شود

علی ثقفی، کارشناس فوتبال در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان گفت: شرایط موجود پاس اصلا خوب نیست و پنجره نقل و انتقالات بسته شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه عزم جدی برای اینکه وضعیت سر و سامان بگیرد مشاهده نمی شود، چه از سمت مسئولین و چه افرادی که صاحب منصب هستند.

این کارشناس ورزشی افزود: وضعیت پاس در جدول از آخر رتبه دوم را دارد و خیلی نگران کننده است؛ اینکه چشم انداز خوبی را نمی توان برای او ترسیم کرد چرا که شرایط مساعدی برای تقویت شدن ندارد و به سمت لیگ استان هدایت می شود.

وی ادامه داد: ضعف پاس باعث شد افرادی در استان و چه بیرون از استان که منتظر انتقاد شدید از این تیم بودند به بدترین شکل ممکن استان همدان را زیر سوال بردند چرا که این تیم پله پله از لیگ برتر آمد تا قعر جدول رسید و عملا در انتها فاتحه آن خوانده می شود.

هر استاندار و مدیر کل، برای پاس مطابق میل خود عمل می کند

ثقفی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نباید به دنبال مقصر برگردیم گفت: باید به زمان انتقال برگردیم که هر کسی از راه می رسید و دوست داشت سند انتقال را به نام خودش بزند، که در آن زمان باید ساختار تیم خوب شکل می گرفت و منابع مالی دائمی برای آن ترسیم می شد تا تیم مدام دنبال کمک های دولتی و سلیقه ای نباشد.

وی با اشاره به نبود درآمدهای دائمی افزود: تیمی که وابسته به کمک های دولتی باشد سلیقه ای اداره می شود چرا که هر استاندار و مدیر کلی بنا به نظر شخصی خود اعمال سلیقه می کند.

ثقفی با بیان اینکه سلیقه ای عمل کردن تیم را در برزخ قرار می دهد گفت: یکی از مهمترین مشکلات این تیم تغییرات مکرر آن است و زمانی که همه دنبال عکس یادگاری از پاس بودن باید مشکلات آن را حل می کردند.

وی با تاکید بر اینکه پاس حیات خلوت عده ای شده است گفت: برخی افراد برای خود کارهای اقتصادی دست و پا کردند و هر چه بازیکن فسیل شده و کادر مدیریتی ضعیف است در این تیم جولان می دهد.

پاس، لقمه آماده ای که در همدان از دست رفت

کارشناس ورزشی گفت: افرادی در این تیم صاحب منصب شدند که بدون هیچ برنامه ریزی عمل می کنند و هر کسی سهم خودش را از تیم برداشت و رفت، تا جایی که این تیم در بین هواداران هم جایگاهی ندارد.

ثقفی ادامه داد: باید قبول کنیم پاس مقبولیت خود را بین تماشاچی هم از دست داده و عدم مدیریت و عدم ثبات کادر فنی و هیات مدیره ای که نه ورزشی و نه کار اقتصادی تخصص دارند در تیم جای داده شده اند.

بدهی های سرسام آور، نتیجه قراردادهای غیر استاندار توسط افراد غیر متخصص

وی افزود: معلوم نیست افراد براساس چه رزومه ای انتخاب می شوند کسی که نه تخصص ورزشی و نه کار اقتصادی دارد چرا باید در هیات مدیره حضور پیدا کنند؟

این کارشناس ورزشی افزود: متاسفانه هر کسی در جایگاهی قرار می گیرد اطرافیان و به نوعی افرادی که حقی برگردن او دارند را در سمت ها قرار می دهد و نتیجه آن آخر لیگ نمایان می شود.

ثقفی با تاکید بر اینکه قراردادهای غیر استاندارد و غیر اصولی بدهی های سرسام آور برای تیم ایجاد کرده است گفت: استفاده از افرادی که تخصص ندارند در نهایت منجر به این فاجعه می شود.

پیکر بی جان پاس هر روز در بی مدیریتی می سوزد

وی با اشاره به اینکه دهان منتقدین را به هر نحوی می بندند گفت: از رسانه هایی که به هر نحوی به بیان مشکلات نمی پردازند تا افراد غیر متخصصی که پیکر بی جان پاس را هر روز ضعیف تر می کنند همه و همه مقصرند.

وی با تاکید بر اینکه پیکر بی جان پاس در بی مدیریتی می سوزد گفت: با این ظرفیت و این شکل مدیریت کاری به جایی نمی بریم و نمی توان انتظاری به اصلاح ساختار داشت.

ثقفی افزود: دستگاه ورزش نگاه مثبتی به فوتبال حرفه ای ندارد و علاقه ای هم به فوتبال ندارند، همان طور که می دانیم دو رشته فوتبال و کشتی در ایران هواداران زیادی دارند و غالبا کشتی گیران اعتقاد دارند تمام بودجه ورزش صرف فوتبال می شود و این نگاه در ورزش ساری و جاری است.

دستگاه ورزش استان نگاه مثبتی به ورزش حرفه ای ندارد

وی ادامه داد: عملکرد ورزش استان هم تایید کننده این دیدگاه است و افرادی که به کار گیری می شوند بیشتر در رشته کشتی فعالیت دارند، آیا تا بحال یک فوتبالیست استخدام شده است؟!

زور کشتی گیران در دستگاه ورزش همدان

ثقفی گفت: باید بدانیم تیم با افرادی که روزی پشت در بسته پاس بودند اداره می شود و آیا بازیکن برای حرف این افراد ارزشی قائل است؟

وی افزود: هر فصل برنامه بلند مدت ترسیم می شود اما چون ساختار مشخص نیست و افراد تصمیم گیرنده مدام در حال تغییر هستند پاس همچنان به در بسته می خورد.

کارشناس ورزشی تاکید کرد: اگر بنا بود پاس برود بهتر بود در لیگ دو می رفت و حالا که نزدیک به لیگ استانی است مسئولین باید بدانند سقوط این تیم در کارنامه آنها خواهد ماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناس ورزشی پاس همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی می‌کنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیست‌ها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیست‌ها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکایی‌های جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر می‌دانند.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097738

دیگر خبرها

  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • پایان غم‌انگیز امباپه در پاریس با کابوس زرد/ زنبورها فینالیست شدند
  • شناسایی ۱۶ هزار میلیارد تومان ملک برای مولد سازی در هرمزگان
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • رکورد جالب سرمربی لیورپول؛ هیچ‌کسی در لیگ برتر نتوانست یورگن کلوپ را دبل کند!
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد